Obrotowy, 1-komorowy piec elektryczny do pizzy.
Podstawowe informacje techniczne:
Materiały konstrukcyjne: stal nierdzewna;
Komora pieca:
– obrotowy spód wyłożony kordierytem
– izolacja wełną mineralną
– podwójny system oświetlenia lampami halogenowymi
– drzwi przeszklone, panoramiczne
– regulacja nasycenia parą
– odpowiednio zabezpieczone grzałki pod i nad obrotowym kamieniem kordierytowym
Obsługa cyfrowym panelem sterowania umożliwiającym precyzyjne ustawienie parametrów pracy, w tym między innymi wyboru:
– temperatury i mocy obu elementów grzejnych (od 0 do 100%)
– dedykowanych programów / czasów pieczenia
– kierunku i prędkości rotacji kamienia kordierytowego
– trybów pracy i konserwacji
Instalacja i serwis:
– solidna rama na kółkach o wymiarach 79 x 196 cm ułatwia transport przez drzwi i montaż
– łatwy dostęp do podzespołów elektrycznych pieca
Model GT110/1TS
Dane techniczne:
Wymiary:
* zewnętrzne: 1366 x 1438 x 1696 (wys.) mm
* średnica komory pieczenia: 1100 mm
Pojemność piekarnika w pizzach: 6 (Ø 350 mm) 3 (Ø 500 mm)
Przyłącze elektryczne: 50/60Hz, AC 3 230 AC 3 N 400
Maksymalny pobór mocy: 14.6 kW
Średni pobór mocy: 9 kW/h
Waga: 460 kg
Model GT140/1TS
Dane techniczne:
Wymiary:
* zewnętrzne: 1666 x 1738 x 1696 (wys.) mm
* średnica komory pieczenia: 1400 mm
Pojemność piekarnika w pizzach: 10 (Ø 350 mm) 5 (Ø 500 mm)
Przyłącze elektryczne: 50/60Hz, AC 3 230 AC 3 N 400
Maksymalny pobór mocy: 17.7 kW
Średni pobór mocy: 10.6 kW/h
Waga: 580 kg
Okapy dostępne w wersji z wyciągiem KGTNT lub bez KGTAS:
Dane techniczne:
Wymiary: 1205 x 1452 x 408 mm
Przyłącze elektryczne: 230 V
Maksymalny pobór mocy: 0.13 kW
Wydajność: 700 m3/h
Średnica rury wyciągowej: 150 mm
Waga: ok. 70 / 73 kg